Wie zijn we?

Onze visie?

Hier huist traditie, al generaties lang.

Reeds op 10 augustus 1910 werd Henri Claeys plaatselijk agent van de "Assurantie van de Belgische Boerenbond" in Izegem. Op 31 december 1931 neemt zoon Camiel Claeys het roer over. Door zijn groot sociaal dienstbetoon komt het verzekeringskantoor tot grote bloei. Op 1 januari 1962 treedt de nieuwe generatie aan: zonen Jozef en Marcel Claeys.


In 1981 neemt Joris, zoon van Jozef het ABB - Agentschap in Izegem over. In 1998 wordt Agentschap Claeys het verzekeringskantoor voor groot - Izegem in de fusie van KBC (ABB - Cera - KB). In 2010 viert het kantoor ons 100 jaar bestaan als Izegemse verzekeraar. Na 43 jaar trouwe dienst vertrekt Joris Claeys in 2024 op welverdiend pensioen. 


Met de vijfde generatie staan Emma Claeys en Nigel Casier vol energie klaar om de mooie erfenis verder te zetten. Dit doen wij officieel vanaf juli 2024 met een nieuwe naam "Verzekeringen Claeys & Casier bv". Samen met onze vaste waarden Hermien en Kai willen wij u verder verzekeren op een persoonlijke manier. 


Waarom kiezen voor Verzekeringen Claeys & Casier

Ons team bestaande uit Kai, Hermien Nigel en Emma, staat klaar om u te helpen van de juiste dekking die aansluit bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om verzekeringen voor uzelf, uw gezin of uw onderneming, wij zorgen ervoor dat u altijd goed verzekerd bent. Wij dekken lichamelijke letsels, materiële en financiële schade, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ook voor schaderegeling kunt bij ons terecht. Wij staan altijd voor u klaar, op de persoonlijke manier. 


Waarom kiezen voor een verzekeringsagent. 

Het voornaamste voordeel van een KBC verzekeringsagent is de gerichte aanpak, waarbij de complexiteit van verschillende verzekeringsmaatschappijen met elk hun eigen werkwijze wordt vermeden. Bovendien geniet u van het gemak van één aanspreekpunt en verzekeraar dat u volledig ondersteunt. Bij Verzekeringen Claeys & Casier ligt de focus op langdurige en proactieve begeleiding en ondersteuning.


Altijd en overal bereikbaar. 

Stress behoord definitief tot het verleden bij een minder leuke ervaring, zoals een schadegeval. We helpen persoonlijk en digitaal met onze apps om zo tot een optimale service te komen. U kan ons ook steeds bereiken 24/7 via 051 / 30 22 81. Ons team

Emma Claeys

Zaakvoerder

Nigel Casier

Zaakvoerder

Hermien Demunster

Relatiebeheerder

Kai Ovaere

Relatiebeheerder

Heb je vragen?

Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak, of maak een afspraak na de kantooruren als dit u beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie passen.